Connect with us

Roemruchte Britse Docu “The Vaccin Trials”. “Censuur is het begin van tirannie” zegt Robert F Kennedy Jr

De Vaccin Trials is een hoog kwalitatieve Britse documentaire waarin Robert F Kennedy Jr een centrale rol speelt. Hij komt veelvuldig aan het woord en zegt oa. “censuur is het begin van tirannie” waarbij hij refereert naar grote persoonlijkheden uit de geschiedenis die ons hier telkens op wezen. En censuur is nooit sterker aanwezig geweest in onze samenleving dan heden ten dagen. Een signaal dat we serieus moeten nemen, ook in een pandemie waarin de angst is gaan regeren en de neuzen dezelfde kant op worden gemanoeuvreerd.

2023

Te meer omdat alle covid-19 vaccins onder “voorwaardelijke” conditie zijn vrijgegeven voor toepassing op mensen in fase 3. Daar moet aandacht voor zijn maar door de sterke censuur is daar amper ruimte voor. De benodigde klinische proeven ter beoordeling van de werkzaamheid, de veiligheid, de langere termijn effecten en de toepassing op andere leeftijden en specifieke doelgroepen zullen pas in 2023 worden voltooid. Intussen is de campagne voor vaccinpromotie overal op stoom en hoor je weinig over de risico’s in deze proefperiode.

Celebrities

De overheid, bedrijven en celebrities worden ingezet om ons het vaccin te verkopen, maar op basis van welke kennis promoten ze het? Zo prijst Elton John het vaccin in de UK aan en doet Arnold Schwarzenegger dat in de US met de gevleugelde uitspraak; ”join me if you want to live”, oftewel “neem het vaccin als je wilt blijven leven”. Een uitspraak die nogal angst inboezemt en dat is precies wat we al ruim een jaar zien. Angst. En wat zeiden alle wijze mensen altijd? “Angst is een slechte raadgever”, toch?