Connect with us

Published

on

De Vaccin Trials is een hoog kwalitatieve Britse Filmmaker Claudia Nye, werd teruggebracht naar haar oude vak, documentaires maken, in het belang van de toekomst van haar kinderen. Ze reist van het VK naar Zweden om meer te weten te komen over hun unieke Covid-19-strategie. Gevangen tussen de twee uitersten van Coronavirus-ontkenners en lockdown-fanaten, is Nye geïntrigeerd door de Zweedse aanpak: geen lockdown, geen sluitingen van scholen, geen maskers. Ze slaagt erin om een ​​exclusief interview te krijgen met de Zweedse Hoofd Epidemioloog AndersTegnell, wiens ijzeren vastberadenheid om niet te bezwijken onder de druk van de wereldwijde reguliere media, waar onder andere tangodansen is toegestaan ​​in Stockholm! Claudia Nye is een door BAFTA genomineerde filmmaker.
Ze is ook een gediplomeerd relatieadviseur, een vak dat ze de afgelopen tien jaar heeft beoefend. Ze reisde met fotojournalist Sean Spencer naar Stockholm en samen maakten ze deze documentaire.

watch it now

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

documentaires

Vertrouwen in de WHO?

Published

on

Een documentaire van drie jaar geleden over de WHO stelt grote vraagtekens bij haar agenda.

Continue Reading

documentaires

The Vaccin Trials “Censuur is het begin van tirannie”

Published

on

Photo: Shutterstock

De Vaccin Trials is een hoog kwalitatieve Britse documentaire waarin Robert F Kennedy Jr een centrale rol speelt. Hij komt veelvuldig aan het woord en zegt oa. “censuur is het begin van tirannie” waarbij hij refereert naar grote persoonlijkheden uit de geschiedenis die ons hier telkens op wezen. En censuur is nooit sterker aanwezig geweest in onze samenleving dan heden ten dagen. Een signaal dat we serieus moeten nemen, ook in een pandemie waarin de angst is gaan regeren en de neuzen dezelfde kant op worden gemanoeuvreerd.

Continue Reading

documentaires

FRAMING A PANDEMIC

Hoe angst logisch denken onmogelijk maakt. Feiten zo brengen dat het precies de reactie opwekt die de zender wenst noemt met framen.

Published

on

Film: DOCSFAIR

Docsfair Presenteert Framing a Pandemic. Hoe angst logisch denken onmogelijk maakt. Feiten zo brengen dat het precies de reactie opwekt die de zender wenst noemt met framen. In de politiek en media is het een ware pandemie. Een leugentje om bestwil is relatief onschuldig. Maar als framing zo ver gaat dat men andermans meningen gaat censureren moeten alle alarmbellen afgaan. In deze documentaire neemt Dick van den Berg ons als framing specialist mee in de wereld van spindokters, manipulatie, polarisatie, demoniseren en karaktermoord. Met censuur als meest extreme vorm van framing. Hoe werkt dat in ons brein? Waarom geloven we alles wat ons voorgeschoteld wordt? Hoe ontstaat massapsychose en hoe komen we daar weer uit?

Hoe angst logisch denken onmogelijk maakt. Feiten zo brengen dat het precies de reactie opwekt die de zender wenst noemt met framen.

Continue Reading

Trending