Connect with us

Politics

Duitsland: kinderen mogelijk gedwongen tot vaccinatie COVID-19

Published

on

Photo: Shutterstock

Geldboetes, hechtenis en verlies ouderlijk gezag bij weigering

Door mr. Jeroen Pols

Rotterdam – 23 mei 2021 – Uit een intern discussiestuk van het Duitse ministerie van volksgezondheid volgt dat maatregelen in voorbereiding zijn tegen ouders die weigeren hun kinderen te laten vaccineren tegen COVID-19.

Het stuk beschrijft dat het noodzakelijk is de vaccinatiebereidheid te vergroten. Uit een analyse van sociale media blijkt namelijk dat weinig ouders bereid zijn hun kinderen te laten injecteren.

Maatregelen

Om de vaccinatiebereidheid te vergroten zijn volgens het stuk maatregelen noodzakelijk. Ouders zullen eerst sommatiebrieven ontvangen en een persoonlijk gesprek krijgen met de lokale gezondheidsdienst. Indien dit niet overtuigt, kunnen ouders mogelijk rekenen op geldboetes van € 50 tot €250, dwangsommen tot € 5.000, 30 dagen hechtenis en uiteindelijk onttrekking van het ouderlijk gezag. Wetgeving daartoe is in voorbereiding.

Oostenrijk

Duitsland is niet het enige land dat de druk op kinderen en ouders flink opvoert. In Oostenrijk moeten kinderen tussen de 12 en 16 jaar drie keer per week een verplichte zelftest doen om de school te mogen bezoeken. Ook voor deelname aan sport- en andere activiteiten geldt dit.  Deze verplichting blijft bestaan tot de kinderen geïnjecteerd zijn. Ouders die hun kinderen niet laten testen krijgen met jeugdzorg te maken.

Nederland

De verwachting is dat de EMA binnenkort de vaccinaties voor minderjarigen vrijgeeft. De propagandacampagnes draaien inmiddels warm. Duitsland en Oostenrijk bleken eerder het voorland voor Nederland. Hoewel geen concrete plannen voor een directe vaccinatieplicht bekend zijn, zullen de beleidsmakers niet schromen tot een maatschappelijke uitsluiting voor vaccinatieweigeraars te komen. Dit is een logisch vervolg van de testsamenleving die dinsdag door de Eerste Kamer goedgekeurd zal worden.

Misdrijf tegen de menselijkheid

Dit voornemen komt naar buiten terwijl er steeds meer berichten verschijnen over talrijke ernstige en dodelijke bijwerkingen van de vaccinaties. Feitelijk zijn deze middelen als gentherapie geclassificeerd. De middelen verkeren nog in de onderzoeksfase zodat de EMA slechts voorwaardelijke toelatingen verleent.  Veel risico’s en bijwerkingen zijn nog niet onderzocht. Minderjarigen mogen uitsluitend onder strenge voorwaarden en uitzonderlijke omstandigheden deelnemen aan medische experimenten. Dit volgt uit de Neurenbergcode. Omdat sterfgevallen van COVID-19 onder kinderen nauwelijks voorkomen, kan daarvan geen sprake zijn. Zou de overheid minderjarigen met misinformatie of dwang tot vaccinatie bewegen, dan vormt dit mogelijk een misdrijf tegen de menselijkheid.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

documentaires

“Is this a Pandemia or a Pan-Media”

Published

on

Doc: Pandemia or Pan-Media

De Vaccin Trials is een hoog kwalitatieve Britse Filmmaker Claudia Nye, werd teruggebracht naar haar oude vak, documentaires maken, in het belang van de toekomst van haar kinderen. Ze reist van het VK naar Zweden om meer te weten te komen over hun unieke Covid-19-strategie. Gevangen tussen de twee uitersten van Coronavirus-ontkenners en lockdown-fanaten, is Nye geïntrigeerd door de Zweedse aanpak: geen lockdown, geen sluitingen van scholen, geen maskers. Ze slaagt erin om een ​​exclusief interview te krijgen met de Zweedse Hoofd Epidemioloog AndersTegnell, wiens ijzeren vastberadenheid om niet te bezwijken onder de druk van de wereldwijde reguliere media, waar onder andere tangodansen is toegestaan ​​in Stockholm! Claudia Nye is een door BAFTA genomineerde filmmaker.
Ze is ook een gediplomeerd relatieadviseur, een vak dat ze de afgelopen tien jaar heeft beoefend. Ze reisde met fotojournalist Sean Spencer naar Stockholm en samen maakten ze deze documentaire.

watch it now

Continue Reading

Nieuws

De clownpill: een gevaarlijk vaccin tegen de moderne wereld.

Published

on

pill
Photo: Shutterstock

De afgelopen jaren zijn verschillende wereldbeelden ingedeeld in verschillende pillen. De belangrijkste van deze pillen in het rechtse discours zijn de redpill en clownpill. In dit stuk zullen de verschillende eigenschappen en gevolgen van deze wereldbeelden onderzocht en   vergeleken worden. Op basis van dit onderzoek zal bepaald worden welk wereldbeeld superieur is. Daarvoor moet eerst vastgesteld worden wat deze begrippen betekenen.

Redpill

De redpill is een inmiddels klassiek begrip dat staat voor het moment dat je wereldbeeld compleet omdraait. Deze verandering heeft diepgaande gevolgen voor je levenservaring omdat ideeën en instituties die je voorheen als vanzelfsprekend of betrouwbaar zag dat nu niet meer zijn. De verandering in deze levenservaring heeft nog verstrekkendere gevolgen. Je zult je afvragen hoe het komt dat andere mensen nog wel geloven in het verhaal van het systeem, terwijl de waarheid zo overduidelijk is. Dit fundamentele verschil in wereldbeeld leidt tot vervreemding.

Clownpill

De clownpill staat voor het idee dat je in clownworld leeft, een wereld gek geworden is. Deze gekte manifesteert zich in de belachelijke ideeën die gepromoot worden door instituties en uitgedragen worden door mensen. Politici varen mee op de gekte en lijken zich er niet eens van bewust. Een land opsluiten om de griep? klimaattotalitarisme? ongecontroleerde massa-immigratie? Allemaal clown world, iedereen is gek geworden en niemand heeft het door. Behalve jij, want jij ziet jezelf als een toeschouwer in een circus vol clowns.

Redpill vs Clownpill

Deze wereldbeelden komen overeen in de gedachte dat alle instituties en het grote merendeel van de mensen ideeën aanhangen die totaal los staan van de werkelijkheid, ideeën die in strijd zijn met de waarheid, in strijd zijn met de belangen van iedereen en in strijd zijn met hoe de wereld werkt. Ondanks deze overeenkomsten staan deze wereldbeelden niet in gelijke verhouding tot elkaar. Dit komt omdat de redpill het fundamenteel andere wereldbeeld beschrijft, en de clownpill een manier is om met dit nieuwe bewustzijn om te gaan.

Implicaties van de redpill

Omdat een redpill slechts staat voor het ontwaken, en niet voor de omgang daarmee zal deze term niet dekkend zijn voor het vervolg van je ervaring en inzet als gevolg van dit ontwaken. Hier kunnen meerdere invullingen aan gegeven worden. Een voorbeeld van zo’n instelling is de blackpill: dan geef je elke hoop op verbetering op en zul je ongelukkig leven en sterven. Omdat dit artikel specifiek over de clownpill gaat zullen nu de gevolgen daarvan op het de ervaring en inzet van het individu worden onderzocht.

Implicaties van de clownpill

De Clownpill wordt beschreven als “vrolijk, ontspannen, detached”, dat betekent dat je de afstand tot de rest van de wereld erkent en omarmt. Met een ironische en cynische nonchalance kijk je toe hoe clowns je beschaving om zeep helpen. Zonder de nonchalance, ironie en cynisme dat je ontwikkeld hebt zou je het niet kunnen verdragen. Daarmee is de clownpill eigenlijk een soort medicijn om te leven met het leed van een stervend maatschappelijk lichaam, een drug die je van een onoprechte roes voorziet om fysiek staande te blijven.

Apathie

Los van de onoprechtheid van de roes is het belangrijk om te kijken naar hoe deze je handelen zal beïnvloeden. De waarde van een mens kan immers gemeten worden aan zijn daden. Omdat de clownpill je in een cynische roes brengt zul je de problemen in de wereld wel zien, maar er niet tegen willen handelen. Waarom zou je immers je gemeenschap willen redden als toch iedereen gek is geworden? Omdat je de problemen niet op zult willen lossen zul je ook niet in staat zijn om er een alternatief tegenover te zetten. Het oude aristocratische ideaal van orde en inzet zal plaats maken voor nihilistische lachbuien en geestelijke leegte.

De clownpill zal je daarmee niet alleen afschermen voor de verschrikkingen van de moderne wereld, maar ook voor je bondgenoten. Wat is immers het nut van iemand die zijn zintuigen heeft gefrituurd met ironie en cynisme? Onverschilligheid en sarcasme zijn niet het fundament van een nieuwe, betere wereld, maar zijn het verrotte beton dat de cultuurmarxisten ons aangesmeerd hebben. Wij zullen dit van ons af moeten werpen, we zullen de problemen moeten doorgronden en de oplossingen moeten bewerkstelligen.

Nuttige clowns?

Critici op deze theorie zullen zeggen dat comedians een belangrijke waarde hebben binnen het cultuurmarxistisch kartel dat over ons regeert. Dat klopt, deze clowns zijn echter slechts de marionetten van een bestaande beweging. Figuren als Martijn Koning en Emma Wortelboer kunnen alleen het wereldbeeld van mensen beïnvloeden die hun autoriteit erkennen, deze autoriteit ontlenen zij aan een mediakartel dat hen naar voren schuift als “verstandige opiniemakers”. Zonder dit kartel, zouden Martijn en Emma ook door de rest van Nederland weggelachen worden als dorpsgekken.

Een winnende strategie

Nu duidelijk is dat de clownpill zowel een functie als een risico heeft moet bepaald worden hoe deze toegepast dient te worden in onze beweging. Net als in een circus moet de komiek binnen de door de circusdirecteur gestelde kaders werken. Natuurlijk kun je met ironie je tegenstander verzwakken en zijn autoriteit ondermijnen, maar wanneer je zelf geen autoriteit hebt zul je niemand aan je binden, en zullen afvalligen van de tegenstander toch terugkeren naar de veiligheid van het systeem. Om een sterke, winnende beweging te bouwen is het dus allereerst belangrijk om zelf autoriteit te construeren, voordat je de autoriteit van je tegenstander door middel van ironie af probeert te breken. Want lachen is leuk, maar winnen is belangrijker.

Continue Reading

Nieuws

Op vakantie met het vaccinatiepaspoort: hoe gaat dat in zijn werk?

Published

on

vaccinatiepaspoort
Photo: Shutterstock

Deze zomer kunnen we op vakantie met een vaccinatiepaspoort, als het aan het kabinet ligt. Het bewijs gaat waarschijnlijk ook binnen Nederland gelden om toegang te krijgen tot theaters en sportwedstrijden. Hoe werkt het?

Al maanden wordt erover gesproken, maar nu ligt er een concreet plan van de Europese Commissie om een vaccinatiepaspoort in te voeren. Nederlanders kunnen vanaf 21 juni op pad met een ‘Digitaal Groen Certificaat’, dat in heel Europa geldig is. Als het aan minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) ligt, wordt het certificaat niet alleen gebruikt om mee te reizen, maar ook om in Nederland toegang te krijgen tot evenementen, theaters, musea en sportwedstrijden.

1. Hoe werkt het?

Populaire Europese vakantielanden, zoals Frankrijk en Spanje, dringen al langer aan op de invoering van een Europees prikpaspoort. Zij hopen dat het zwaar getroffen toerisme daarmee deze zomer weer op gang komt. De Europese Commissie wil dat reizigers straks via een QR-code op hun telefoon kunnen bewijzen dat ze gevaccineerd zijn of negatief hebben getest. Dit bewijs – waaraan alle EU-landen verplicht moeten meewerken – is omgedoopt tot het ‘Digitaal Groen Certificaat’.

Vandaag debatteert de Tweede Kamer over testbewijzen met minister De Jonge. In dat debat zal De Jonge benadrukken dat Nederland zélf kan bepalen welke regels bij het vaccinatiebewijs gaan gelden. ‘Er worden geen onomkeerbare stappen gezet voor een Europees vaccinatiepaspoort, voordat de Kamer hierover heeft gesproken’, meldt De Jonge in een brief die hij dinsdagavond naar de Kamer stuurde.

De Europese Commissie wil het digitale certificaat op 21 juni invoeren. Nederland wil het bewijs óók voor binnenlands gebruik inzetten. In de speciale CoronaCheck-app komen dan twee QR-codes: een binnenlandse code die als testbewijs geldt én een buitenlandse code om mee te reizen. De binnenlandse code geeft toegang tot bijvoorbeeld theaters, sportwedstrijden en festivals.

Het Digitaal Groen Certificaat geeft dus niet alleen ‘groen licht’ voor mensen die gevaccineerd zijn tegen corona. Ook wie negatief is getest of genoeg antistoffen heeft na een eerdere besmetting, krijgt in de plannen van het kabinet meer vrijheid.

2. Ben je na vaccinatie dan helemaal niet meer besmettelijk?

Dat is belangrijk om te weten, want als gevaccineerde mensen wél anderen kunnen besmetten, heeft zo’n vaccinatiepaspoort minder zin. Het kabinet wacht op een advies van de Gezondheidsraad hierover, dat over een kleine twee weken af is. Uit eerste onderzoeken blijkt al wel dat gevaccineerde personen minder kans hebben om het virus over te dragen dan mensen die geen prik hebben gehad. De periode dat gevaccineerde mensen besmettelijk zijn, is een stuk korter. Ook zouden gevaccineerde mensen minder hoesten en niezen, waardoor het virus minder snel overslaat. Als gevaccineerden inderdaad niet meer (heel) besmettelijk zijn, kan een prikbewijs volgens het kabinet een goed alternatief zijn voor een testbewijs. Mensen die zijn ingeënt, hoeven dan geen negatieve coronatest te overleggen om toegang te krijgen tot een bioscoop of festival.

3. Kun je straks alleen nog op vakantie met het prikpaspoort?

Landen mogen zelf beslissen wie wel of niet naar binnen mag, maar de kans is groot dat veel Europese lidstaten het vaccinatiebewijs verplicht stellen. Het Nederlandse kabinet wil dinsdag meer duidelijkheid geven over het reisadvies voor komende zomer. “Zoek je camping alvast uit, zou ik zeggen,” zei minister De Jonge eerder deze week. “Maar voor daadwerkelijk boeken is het toch verstandig even het reisadvies af te wachten.” Reken er in ieder geval maar op dat een negatieve coronatest of vaccinatie verplicht zal zijn om naar een vakantiebestemming te gaan.

4. Is het alleen een digitaal bewijs, of krijg je ook een papieren paspoort?

Het moet ook mogelijk worden om een papieren paspoort aan te vragen. Dat kan straks via de website www.coronacheck.nl. Handig voor mensen die geen smartphone hebben of een digitaal bewijs niet veilig genoeg vinden. Voordat het prikpaspoort er is, moet het kabinet overigens nog flink wat technische problemen oplossen. Zo zijn niet alle gevaccineerde Nederlanders centraal geregistreerd. Een deel van de gevaccineerden geeft daar geen toestemming voor. Ook hebben niet alle prikinstanties hun gegevens doorgegeven aan de landelijke database. Het kabinet werkt voor die gevallen aan ‘een alternatieve route’, waardoor mensen toch een vaccinatiebewijs kunnen krijgen.

5. Is er kritiek op dit kabinetsplan in de Tweede Kamer?

Jazeker, in de Kamer zal de komende weken nog veel over het vaccinatiepaspoort worden gediscussieerd. PVV-leider Geert Wilders ziet het paspoort als een verkapte vaccinatieplicht. ‘Dat is pure drang, stop daarmee!’ twitterde hij gisteren. De Tweede Kamer steunde eind vorig jaar een motie van Wilders waarin stond dat ‘een directe of indirecte vaccinatieplicht uitgesloten is’.

Minister De Jonge benadrukte vorige week dat er géén vaccinatieplicht komt. “Ook niet indirect,” zei hij. Binnen Nederland geeft een negatieve coronatest straks namelijk ook toegang tot evenementen en publieke gelegenheden. Maar, stelt De Jonge: “Als andere landen een vaccinatiebewijs verplichten, wil je mensen wel de mogelijkheid bieden om op vakantie te kunnen. Dus dan moeten we technisch in staat zijn zo’n vaccinatiebewijs te kunnen leveren, anders kunnen mensen niet naar Italië.”

Continue Reading

Trending